Aanhanger (E achter B)

E bij B rijopleiding met examengarantie!

Als je binnen één dag je E bij B rijbewijs wilt halen, dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage.

Binnen 1 dag je rijbewijs

Traffic biedt dus naast het halen van uw B-rijbewijs ook de mogelijkheid om het E achter B rijbewijs te halen. Wij verzorgen een perfecte opleiding op maat, waarbij gestart wordt met een ‘rijtest’. Deze rijtest is bedoeld om uw niveau te bepalen en u een perfect opleidingsadvies te bieden. Na de test, die maximaal één uur duurt, wordt u direct ingedeeld voor uw totale rijopleiding. Traffic geeft u de keus om uw E-rijbewijs op drie manieren te halen:

De totale kosten zijn €700,-

Ieder zijn eigen tempo

U bepaald zelf hoelang u over deze opleiding doet.

Twéé keer één halve dag

U kunt er voor kiezen om twee maal een halve dag deze opleiding te volgen. Deze twee halve dagen worden aansluitend afgesloten met het examen.

In één dag!

U kunt er ook voor kiezen om één dag deze opleiding te volgen. De dag wordt afgesloten met het examen.

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte

Het theoriegedeelte bestaat uit een aantal vragen over het kentekenbewijs. Het praktijkgedeelte bestaat uit een aantal vragen over de combinatie zelf, het zelf kunnen aan- en afkoppelen van de combinatie, het rijden met de combinatie en een aantal bijzondere verrichtingen. Denk hierbij aan de hellingproef, een halve draai en een aantal verrichtingen waarin het achteruit rijden een belangrijke rol speelt.

Aanmelden?

Wil je zeker weten dat je een goede rijschool uitkiest om je aanhanger rijbewijs te halen? Meld je dan meteen aan voor een gratis rijtest en ervaar zelf hoe goed jij je voelt bij rijschool Traffic

Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia