Auto leren rijden bij rijschool Traffic?

Het halen van je B-rijbewijs kan op meerdere manieren. Traffic biedt verschillende mogelijkheden aan om rijlessen te volgen.

Basis lesplan

In het basis lesplan wordt uitgegaan van één of meer rijlesen per week. In onderling overleg kan het lesplan gewijzigd worden in meerdere uren per week. Hoe vaak en hoelang u gaat lessen wordt altijd van te voren met de rijinstructeur afgesproken. Één rijles duurt 60 minuten, maar dit kan in overleg met de instructeur worden aangepast.

Spoedopleiding

Een spoedopleiding die verdeeld is over enkele weken is ook mogelijk. Meldt u zich op tijd aan zodat u tijdig ingedeeld kunt worden. Bij de spoedopleiding beginnen we met een intake toets, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal nodige uren. In overleg met uw rijinstructeur is het mogelijk om meer lessen aan het lesplan toe te voegen of juist van het lesplan te schrappen.

Onze werkregio:

Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Buren, Leerdam, Waardenburg, Beusichem, Maurik, Lienden en Beesd.

Gratis proefles?

Wil je zeker weten dat je een goede rijschool uitkiest? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe goed jij je voelt bij rijschool Traffic

Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia