Rijschool Beusichem

Op zoek naar een rijschool in regio Beusichem? Dan staat Rijschool Traffic tot je dienst, al ruim 20 jaar. Wij verzorgen autorijlessen voor de auto- en aanhanger (E achter B) in . Beusichem

Bij rijschool Traffic leer je op een leuke- en verantwoorde manier autorijden. Door onze hoge slagingspercentage, maak je een grote kans om je rijbewijs in 1 keer te halen.

Voordat je een rijschool definitief uitkiest is het belangrijk dat je eerst een proefles neemt, zodat je zelf kunt ervaren hoe jij je voelt bij de rijschool, de rij-instructeur, de lesauto en de manier van lesgeven.

Om het helemaal mooi te maken, biedt onze autorijschool de proefles geheel gratis- en vrijblijvend aan.

Als je in Beusichem woont is dat totaal geen probleem. We halen je voor elke rijles op en zetten je weer netjes af. In de loop der jaren heeft onze rijschool al vele leerlingen uit Beusichem zien slagen.

Wil je een gratis proefles bij rijschool Traffic in Beusichem? Vraag deze meteen aan.

rijschool beusichem
rijschool beusichem

Welke manier van rijlessen wil jij bij onze rijschool?

Heb je ervoor gekozen om je autorijbewijs via rijschool Traffic te halen? Dan heb je de keuze uit 2 manieren van lesgeven: het basisplan en de spoedopleiding.

Basis lesplan

In het basis lesplan wordt uitgegaan van één of meerdere autorijlessen per week. In onderling overleg kan het lesplan gewijzigd worden in meerdere uren per week. Hoe vaak en hoelang je gaat lessen wordt altijd van te voren met de rij-instructeur afgesproken. Één rijles duurt 60 minuten, maar dit kan in overleg met de instructeur worden aangepast.

Spoedopleiding

Een spoedopleiding die verdeeld is over enkele weken is ook mogelijk. Meld je op tijd aan, zodat je tijdig ingedeeld kunt worden. Bij de spoedopleiding beginnen we met een intake toets, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal nodige uren. In overleg met jouw rij-instructeur is het mogelijk om meer lessen aan het lesplan toe te voegen of juist van het lesplan te schrappen.

Aanmelden bij onze rijschool in Beusichem?

Ben je overtuigd van onze kwaliteit? Meld je meteen aan en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.

We zijn regionaal werkzaam, halen je voor elke les op en zetten je weer netjes af. Zo zijn we in te schakelen als: rijschool Beusichem, rijschool Leerdam, rijschool Tiel, rijschool Geldermalsen, rijschool Waardenburg en natuurlijk als rijschool Culemborg.

Jouw voordelen

@2018 Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia | Rijschool Beusichem