Rijschool Geldermalsen

Op zoek naar een rijschool in Geldermalsen? Welkom bij autorijschool Traffic. Wij geven al ruim 20 jaar kwalitatieve rijlessen voor de auto (rijbewijs B) en aanhanger (E achter B). Dit doen we al vele jaren in Geldermalsen en daar zijn we trots op.

Wij weten dat het nemen van autorijlessen best spannend is en dat leerlingen zenuwachtig kunnen worden. Daarom leer je bij ons autorijden op een leuke- en verantwoorde manier.

Wij bieden je graag een gratis proefles aan, zodat jij kunt ervaren hoe jij je voelt bij de rijschool, de lesauto, de instructeur en de manier van lesgeven. Ook zullen we je meteen een passend advies geven.

Het is totaal geen probleem wanneer je in Geldermalsen woont. We halen je bij jou op en zetten je weer netjes af. Na de proefles kun je zelf bepalen of je bij ons autorijlessen neemt of bij een andere rijschool. In de loop der jaren hebben we enorm veel leerlingen gehad uit Geldermalsen.

Wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Vraag deze meteen aan.

rijschool geldermalsen
rijschool geldermalsen

Welke manier van rijlessen wil jij bij onze rijschool?

Wanneer je bij ons je rijbewijs wilt halen, kun je kiezen uit 2 soorten rijopleidingen. Het basis lesplan of een spoedopleiding.

Basis lesplan

In een basis lesplan les je op de gebruikelijke manier. De rij-instructeur zal in overleg met jou een plan maken van het aantal lesuren dat je volgt per week en voor hoelang. Uiteraard kunnen we dit in de loop van de cursus aanpassen naar gelang jouw progressie.

Spoedopleiding

Een spoedopleiding die verdeeld is over enkele weken is ook mogelijk. Meld je op tijd aan, zodat je tijdig ingedeeld kunt worden. Bij de spoedopleiding beginnen we met een intake toets, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal nodige uren. In overleg met jouw rij-instructeur is het mogelijk om meer lessen aan het lesplan toe te voegen of juist van het lesplan te schrappen.

Aanmelden bij onze rijschool in Geldermalsen?

Ben je overtuigd van onze kwaliteit? Meld je meteen aan en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.

We zijn regionaal werkzaam, halen je voor elke les op en zetten je weer netjes af. Zo zijn we in te schakelen als: rijschool Beusichemrijschool Leerdamrijschool Tielrijschool Geldermalsenrijschool Waardenburg en natuurlijk als rijschool Culemborg.

Jouw voordelen

@2018 Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia | Rijschool Geldermalsen