Rijschool Leerdam

Ben je op zoek naar een rijschool in Leerdam, waar jij op een leuke- en verantwoorde manier rijlessen krijgt? Dan is autorijschool Traffic waar je moet zijn. Al veel leerlingen uit Leerdam hebben hun rijbewijs via rijschool Traffic behaald, en daar zijn we trots op.

Tijdens het nemen van autorijlessen zorgen we dat jij je goed voelt bij de rij-instructeur, de lesauto en de manier van lesgeven. Door deze persoonlijke aandacht zorgen we dat jij je goed voelt tijdens het autorijden, zonder teveel zenuwen!

Het maakt niks uit wanneer je in Leerdam woont. We halen je voor elke autorijles op en zetten je weer netjes af. 

Gratis proefles bij autorijschool Traffic

Wil je even proeven van het autorijden en meteen een passend advies krijgen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Dat is hoe de opleidingen bij autorijschool Traffic beginnen.

rijschool leerdam
rijschool leerdam

Rijlessen met basis lesplan of spoedopleiding?

Wanneer je bij ons autorijlessen gaat volgen heb je keuze uit 2 soorten opleidingen: De reguliere (basis lesplan) manier van rijlessen of een spoedopleiding.

Basis lesplan

In het basis lesplan wordt uitgegaan van één of meerdere autorijlessen per week. In onderling overleg kan het lesplan gewijzigd worden in meerdere uren per week. Hoe vaak en hoelang je gaat lessen wordt altijd van te voren met de rij-instructeur afgesproken. Één rijles duurt 60 minuten, maar dit kan in overleg met de instructeur worden aangepast.

Spoedopleiding

Wil jij je rijbewijs in korte tijd halen, dan is de spoedopleiding van rijschool Traffic waar je naar op zoek bent. Hierbij zullen we eerst een intake toets met je houden, zodat we kunnen inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om je rijbewijs in 1 keer te halen. Uiteraard kunnen we het aantal lessen tijdens de opleiding aanpassen naar meer of minder. Meld je wel tijdig aan voor een spoedopleiding.

Aanmelden bij onze rijschool in Leerdam?

Ben je overtuigd van onze kwaliteit? Meld je meteen aan en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.

We zijn regionaal werkzaam, halen je voor elke les op en zetten je weer netjes af. Zo zijn we in te schakelen als: rijschool Beusichemrijschool Leerdamrijschool Tielrijschool Geldermalsenrijschool Waardenburg en natuurlijk als rijschool Culemborg.

Jouw voordelen

@2018 Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia | Rijschool Leerdam