Rijschool Waardenburg

Op zoek naar een rijschool in Waardenburg? Welkom bij Rijschool Traffic. Wij verzorgen al ruim 20 jaar autorijlessen voor de auto- en aanhanger in Waardenburg en daar zijn we trots op.

Bij ons leer je autorijden op een leuke- en verantwoorde manier. Door onze hoge slagingspercentage, maak je een grote kans om je rijbewijs in 1 keer te halen.

Voordat je een rijschool definitief uitkiest is het belangrijk dat je eerst een proefles neemt, zodat je zelf kunt ervaren hoe jij je voelt bij de rijschool, de rij-instructeur, de lesauto en de manier van lesgeven.

Om het helemaal mooi te maken, biedt onze autorijschool de proefles geheel gratis- en vrijblijvend aan.

We halen je op bij jou op locatie en zetten je weer netjes af. Na de proefles kun je zelf bepalen of je bij ons autorijlessen neemt of bij een andere rijschool.

Wil je een gratis proefles bij rijschool Traffic in Waardenburg? Vraag deze meteen aan.

rijschool waardenburg
rijschool waardenburg
rijschool waardenburg

Manier van autorijlessen bij onze rijschool

Heb je ervoor gekozen om je autorijbewijs via rijschool Traffic e halen? Dan heb je de keuze uit 2 manieren van lesgeven: het basisplan en de spoedopleiding.

Basis lesplan

In het basis lesplan wordt uitgegaan van één of meerdere autorijlessen per week. In onderling overleg kan het lesplan gewijzigd worden in meerdere uren per week. Hoe vaak en hoelang je gaat lessen wordt altijd van te voren met de rij-instructeur afgesproken. Één rijles duurt 60 minuten, maar dit kan in overleg met de instructeur worden aangepast.

Spoedopleiding

Een spoedopleiding die verdeeld is over enkele weken is ook mogelijk. Meld je op tijd aan, zodat je tijdig ingedeeld kunt worden. Bij de spoedopleiding beginnen we met een intake toets, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal nodige uren. In overleg met jouw rij-instructeur is het mogelijk om meer lessen aan het lesplan toe te voegen of juist van het lesplan te schrappen.

Aanmelden bij onze rijschool in Waardenburg?

Ben je overtuigd van onze kwaliteit? Meld je meteen aan en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.

We zijn regionaal werkzaam, halen je voor elke les op en zetten je weer netjes af. Zo zijn we in te schakelen als: rijschool Beusichemrijschool Leerdamrijschool Tielrijschool Geldermalsenrijschool Waardenburg en natuurlijk als rijschool Culemborg.

Jouw voordelen

@2018 Rijschool Traffic | Alle rechten voorbehouden | Website door PrimeMedia | Rijschool Waardenburg